BULL ARKITEKTER

Bull Arkitekter har lang og bred erfaring innen både arkitektur og interiør arkitektur. Med spesiell lidenskap for rehabilitering av eksisterende bygg, er dette blitt en spesialisering. Vegger, med mange lag av historie og eksisterende materialer, får et nytt liv i kombinasjon med nye materialer. Kontrastene mellom det røffe ubehandlede, og det nye, gir rommet og bygget nytt liv, atmosfære og identitet.

Bull Arkitekter analyserer kundens behov med lidenskap, følsomhet og erfaring, for at hvert prosjekt skal utvikles med sin unike personlighet/karakter. Fleksibilitet og bærekraftighet står sentralt i interiør og arkitektur, hos Bull Arkitekter, uavhengig av stadig skiftende trender.

Ved siden av prosjekter i Norge, har Bull Arkitekter prosjekter i Frankrike, Spania, Kenya og Svalbard. For tiden er prosjekter i Masai Mara, Kenya under utarbeidelse, med spesiell vektleggelse på bærekraftighet.

Ingrid Bull er utdannet  arkitekt og interiør arkitekt fra England. Med tverrfaglig utdanning, besittes en bred kompetanse til å følge prosjekter gjennom de ulike faser.

Organisasjonsnummer 997383680. Godkjent i tiltaksklasse 2; Prosjekterende Arkitektur, Ansvarlig søker.

Sentral godkjenning